Jeżdżę: Neon I
Wiek: 37 Dołączył: 17 Sty 2010 Posty: 146 Otrzymał 2 pochwał(ę) Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2010-06-04, 20:19
zniwelowaliśmy to z kumplem troche widać ale jeszcze polerka w niedziele a jesli nawet to przecież i tak jest to amatorszczyzna , zawsze lepiej jak było - ale niespodziewałem sie az takiej korozji pod lakierem mało mnie nie powaliło z nóg -)
Jeżdżę: Neon I Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 407 Otrzymał 4 pochwał(ę) Skąd: Łapy
Wysłany: 2010-06-04, 23:01
Brawo, najważniejsze to się nie bać robić coś samemu, niebawem muszę podjąć się moich drzwi z lewej strony, bo jak kupiłem auto to ktoś obtarł cały bok. Fajny slideshow.
Jeżdżę: Neon I Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 407 Otrzymał 4 pochwał(ę) Skąd: Łapy
Wysłany: 2010-06-06, 00:43
slazak1973, wrzuć fotki jak wygląda po polerce, jestem ciekaw czy będzie mocno widać,tez to mnie czeka z tym że nie maskowanie po rdzy a auto ma przytarty bok aż do podkładu, może sam lakier+bezbarwny u mnie załatwią sprawę
Jeżdżę: Neon I
Wiek: 37 Dołączył: 17 Sty 2010 Posty: 146 Otrzymał 2 pochwał(ę) Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2010-06-06, 08:33
Korci mnie jechac na myjnie automatyczna i chyba zaryzykuje - cięzko go domyc po tym moim "zabiegu" chyba lakier nie zostanie na myjni -) potem polerka potem woski no i wrzuce fotki - nie spodziewajcie sie cudów i tak zadowolony jestem ze pozbylem sie tych masakrycznych dziur o których wczesniej nie wiedzialem bo stary lakier je maskował.
Jednak odpuściłem sobie polerowanie - kumpel mi to wybił z głowy niby że za wcześnie - wiec tylko umyłem narazie , odcięcia widać ale zobaczymy po polerce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum