Jeżdżę: Neon I Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 413 Otrzymał 4 pochwał(ę) Skąd: Łapy
Wysłany: 2010-07-03, 18:05
U mnie nie śmierdziało, może deczko wilgoć było czuć, jak robiłem to na wiosnę tak do tej pory zero nieprzyjemnych zapachów. PS. Moparowski odgrzybiacz ma cytrynowy zapach. Na wiosnę na allegro firma sprzedawała w dziesiątkach sztuk po 17 czy 19zł.
Jeżdżę: Neon I Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 413 Otrzymał 4 pochwał(ę) Skąd: Łapy
Wysłany: 2010-07-03, 18:46
Wczoraj go szukałem, już go nie widziałem, ale wiem kto go miał: nick "as-per" . Może jeszcze ma tylko nie wystawił-warto spytać. Ja kupiłem od niego 23 grudnia 2009 i z wysyłką poleconym kosztowało mnie to 19zł. O dziwo Mopar dał instrukcję nawet po Polsku (między innymi), jak znajdę to wrzucę na forum. Zapytałem mailem czy jeszcze mają mopar. A tu link do ich aukcji np. odgrzybiacz hyundai, mopar już ma nieaktualny link.
LINK
Wysłany: 2010-07-04, 21:57
uire, masz tak jak i ja pierdolca lekkiego na punkcie tego napisu:-) A że nie mam na aucie napisu "neon"-poza ramką rejestracji, tylko napis z tyłu dodge i mopar performance to niektórzy myślą że auto się zowie dodge mopar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum