Jeżdżę: Neon I
Wiek: 37 Dołączył: 17 Sty 2010 Posty: 146 Otrzymał 2 pochwał(ę) Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2010-07-24, 14:26
Wiem ze nie neon ale zasada raczej ta sama - a co do flejtuchostwa -) to róznie bywa nasze neony to chyba jednak prosto z salonu do nas nie trafiły , a właścicieli mieli pewnie róznych - u mnie nie jest tak fatalnie ale mam zamiar ją wymienic bo miejscami odpadała i zerwałem materiał , zostało zielone podłoże.
[ Dodano: 2010-08-05, 20:21 ]
oto efekty mojej 3 godzinnej prac
- materiał szary podpiankowany
- klej tapicerski Banaterm
- szczotka twarda
usuniecię podsufitki - dośc proste , nalezy pamietać o odpięciu wewnętrznej lampki /wtyczka z tyłu przy lewym słupku , troche gimnastyki z wyciagnieciem jej z samochodu.
po zerwaniu materiału na podsufitce zostanie stara pianka którą należy dokładnie usunąc
podsufitka gotowa na położenie kleju
efekt końcowy jeszcze wyciąc otwory montażowe i zrobione
myślę że jak na pierwszy raz jest ok
tylko zostały jeszcze te nieszczesne osłony przeciwsłoneczne ______ LINK________
I dobrze swoje projekty są najlepsze pod warunkiem ze ktos ma umiejetnosci chociaz troszke ja niestety nie mam ale moz ebym spróbował takiego czegos ile mnie wiecej Cie to wyniosło?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum