Jeżdżę: Neon I Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 335 Skąd: Łosice
Wysłany: 2010-07-25, 10:09
To teraz moja kolej. Potrzebowałem auta żeby się przemieszczać po mieście i od czasu do czasu zrobić wypad troszkę dalej. Traf chciał że kumpel kupił rodzinny samochód i Neon stał prawie pół roku pod płotem i tylko od czasu do czasu ktoś go pożyczał. Kupiłem z myślą że jak zacznie się sypać to się zezłomuje. I tak przez 3 lata nic przy nim nie robiłem, nawet oleju nie zmieniałem :) I po tym czasie doszliśmy z kobietą do wniosku że warto trochę w niego włożyć i pojeździć dłużej niż planowałem. No i jak zacząłem z lekka remontować to się zaczęły sypać inne rzeczy. A teraz jest tyle do zrobienia, że prawie przekracza wartość auta, więc mam zamiar pozbyć się tej wersji i kupić MK2 a dokładniej sprowadzić z Holandii.
A ja potrzebowałem taniego auta do dojazdu na uczelnie. Bo braciak rodzinna nubire II zajeździł jak za granicą byłem.
Szukałem, szukałem, szukałem i z okolic Wawy wynalazłem neona. A że akurat byłem na szkoleniu w Legionowie to właścicielka podjechała i obejrzałem go sobie dokładnie.
Od razu w głowie tylko jedno. To jest to!!!! Chce go :P
Kupiłem i tak się wożę neoniastym choć ostatnio płata mi figle ;/
Główne kryterium w poszukiwaniach samochodu było takie, że jak go postawie pod supermarketem to wychodząc z daleka będę wiedział który to mój. W Wyszkowie jest jeszcze tylko jeden czerwonym neon ale to taki po 2000 roku produkowany więc inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum